storitve in cenik

Serija delavnic
"Dolga hrbtenica = zdrava hrbtenica"

90 EUR / osebo

DDV ni obračunan v skladu z 94. členom ZDDV (nisem zavezanec za DDV)​

Skupinske lekcije ATM (Awareness Through Movement®)

Vaje ali lekcije “ozaveščanja skozi gib” so lahko izvedljive, koristne vsakomur, rezultati pa so takojšnji in občutni. Ozaveščanje skozi gib je pristop, ki ga je razvil dr. Moshe Feldenkrais z namenom reaktivacije živčnega sistema, na najbolj osnoven način, ki ga smo ga vsi uporabljali kot otroci, a izgubili s starostjo.

Pri ozaveščanju skozi gib uporabljamo inovativna , sofisticirana gibalna zaporedja, s katerimi se posvetimo vsem področjem telesa in vsem vidikom človeškega funkcioniranja. S kombinacijo usmerjene pozornosti in prijetnih gibov, vsaka lekcija razkriva osnovna, dinamična razmerja znotraj specifičnega vzorca gibanja in ali dejanja.

Z vajami ozaveščanja skozi gib se izboljšajo koordinacija, drža in gibljivost, obnovijo okrnjene ali izgubljene funkcije, zmanjšajo ali odpravijo bolečine, gibanje postane lažje, zmanjša se odvečna mišična napetost.

Med mnogoterimi učinki lekcij ozaveščanja skozi gib so še zmanjšanje posledic vsakodnevnega stresa, obnovitev fizične vitalnosti, zdravja in čustvene uravnoteženosti. Naučite se kako hitreje odpravite posledice poškodb in kako se jim izognete. V vseh svojih fizičnih aktivnostih boste našli več lahkotnosti in užitka. Nenazadnje in hrati zelo pomembno, izboljšate si agilnost, delovanje možganov, živčnega sistema, ne glede na starost.

Trajanje lekcije ozaveščanja z gibom je približno 60 minut.

Glede na trenutno situacijo COVID se lekcije odvijajo preko spleta – platforma ZOOM.

Cena posamezne lekcije ozaveščanja z gibom / osebo

13 EUR

DDV ni obračunan v skladu z 94. členom DDV (nisem zavezanec za DDV)

Individualne lekcije funkcionalne integracije (Functional Integration®)

Funkcionalna integracija® je učinkovit, nežen, manualen, individualni pristop, ki je široko priznan zaradi zmožnosti obravnave resnih mišičnih in nevroloških težav, kronične zakrčenosti in bolečin. Učenje, sprememba in izboljšanje  so rezultat uporabe specifičnih, izurjenih prijemov, gibov, ki so prilagojeni individualnim potrebam klienta. Funkcionalna integracija se uporablja pri kroničnih težavah zaradi bolečin v hrbtu, vratu, ramenih, čeljustnem sklepu, problemih povezanih s skoliozo, težavah zaradi ponavljajočega stresa na dele telesa, pa tudi pri zmanjševanju težav pri cerebralni paralizi, multipli sklerozi, posledicah kapi.

Cena posamezne lekcije funkcionalne integracije

50 EUR

DDV ni obračunan v skladu z 94. členom ZDDV (nisem zavezanec za DDV)​

Možnost plačila gotovinsko in negotovinsko z nakazilom na TRR.

Cene veljajo od 1. 2. 2021 naprej.