Dogodki

Poletje se počasi bliža koncu. Začela se je šola. Življenje se iz poletno dopustniškega vzdušja počasa vrača v bolj ustaljene tirnice.

Daljšanje nočnih uric pa morebiti pomeni, da v večernih urah  lažje najdete nekaj več časa zase in mogoče  bi poskusili nekaj novega.

Pridružite se mi na mini seriji delavnic po metodi Feldenkrais®. V šestih zaporednih tednih boste spoznali 6 klasičnih lekcij, s katerimi si boste povečali gibljivost, sprostili kronično zakrčene mišice, izboljšali koordinacijo, ravnotežje, dihanje, počutje.

Zelo hitro boste začutili, da je vaš vsakdan prijetnejši, da se z lažje soočate z dnevnimi izzivi in opravili, tako v službi kot doma, da imate več energije. Mnoge nadležne težave, bolečine v sklepih, hrbtenici, vratu lahko postanejo samo še spomin.

Mini serija “Klasični Feldenkrais.”  6 osnovnih vaj za železni repertoar vsakega posameznika, za izboljšanje vseh vidikov vsakdana s pomočjo somatskega pritstopa, ki dnevno pridobiva prepoznavnost po svetu.

Vaje so primerne za vsakogar. Starost ali fizične zmožnosti niso ovira.

Dr. Moshe Feldenkrais med poučevanjem na treningu v San Franciscu (1975-1979)

KLASIČNI FELDENKRAIS

okvirni pričetek 21. september 2021

- 6 enournih delavnic

- 2 termina za vsako delavnico

- v živo ali preko spleta

- rok za prijave: 20. 9. 2021

Posamična lekcija 10 EUR

Cena paketa: 50 EUR

Če bo le mogoče bodo srečanja potekala hkrati v živo ( Krško) in preko spleta istočasno. V primeru omejitev zaradi Covid-19 situacije bodo vaje potekale zgolj preko spleta, platforme zoom, se pravi , da za sodelovanje potrebujete napravo (računalnik, tablica, telefon), ki omogoča video povezavo.