Dogodki

Dolga hrtenica = zdrava hrbtenica

Ob sredah od 16. februarja dalje

Dolga, prožna hrbtenica je zdrava hrbtenica brez bolečin. Hrbtenica prav vsakega izmed nas oblikuje krivine, zavoje in zasuke. Nekatere krivine so nujne, druge nezaželene, a do določene mere nemoteče in neškodljive. Nekatere prirojene, druge pridobljene. Lahko povsem neškodljive, lahko pa vir številnih težav, pogosto bolečih.  Skolioza, spondiloza, hernija diska, išias je samo nekaj poimenovanj za težave, ki marsikomu grenijo življenje. Kakor imajo kar nekaj skupnih značilnosti, imajo pa prav tako skupni imenovalec za lajšanje ali celo odpravo težav. In to je povrnitev naravnih krivin in dolge prožne hrbtenice.

V naslednjih dveh mesecih ali 8 zaporednih tedenskih delavnicah se lahko spoznate zelo učinkovitimi in hkrati nezahtevnimi in prijetnimi vajami za dolgo, prožno in zdravo hrbtenico. Ne samo, da si  lahko omilite bolečine ali se jih popolnoma znebite, lažje boste hodili, sedeli, opravljali vsakdanje stvari, bolje spali, lažje dihali in se na sploh počutili bolje in bolj sproščeno.

Kot že v navadi,… za radovedneže, ki se s tem prvič srečujejo v sredo 9. 2.  ob 19:00 uvodna, spoznavna delavnica na spletu, platforma zoom.  

Vsebina serije:

  • uvodna brezplačna delavnica ( 9. 2. 2022 ob 19:00)

  • 8 enournih tedenskih delavnic

  • audio posnetek delavnice za lastno uporabo

Cena paketa: 90 EUR

Če bo le mogoče bodo srečanja potekala hkrati v živo ( Krško) in preko spleta istočasno. V primeru omejitev zaradi Covid-19 situacije bodo vaje potekale zgolj preko spleta, platforme zoom, se pravi , da za sodelovanje potrebujete napravo (računalnik, tablica, telefon), ki omogoča video povezavo.