Dogodki

Pomlad se preveša v drugo polovico, dnevi postajajo daljši, poletje se nezadržno približuje. To je čas, ki nas vabi na prosto, bodisi k aktivnemu preživljanju prostega časa, rekreaciji ali brezštevilnim opravilom okoli domov, po vrtovih, poljih itd.

Ne samo prostočasne aktivnosti, tudi vsakodnevna opravila, doma ali v službi so prijetnejša, kadar jih lahko delamo z manj napora in več zadovoljstva.

Pridružite se mi na mini seriji delavnic po metodi Feldenkrais®. V šestih zaporednih tednih boste spoznali 6 klasičnih lekcij, s katerimi si boste povečali gibljivost, sprostili kronično zakrčene mišice, izboljšali koordinacijo, ravnotežje, dihanje, počutje.

Zelo hitro boste začutili, da je vaš vsakdan prijetnejši, da se z lažje soočate z dnevnimi izzivi in opravili, tako v službi kot doma, da imate več energije. Mnoge nadležne težave, bolečine v sklepih, hrbtenici, vratu lahko postanejo samo še spomin.

Mini serija “Klasični Feldenkrais.”  6 osnovnih vaj za železni repertoar vsakega posameznika, za izboljšanje vseh vidikov vsakdana s pomočjo somatskega pritstopa, ki dnevno pridobiva prepoznavnost po svetu.

Pridružite se nam, da bo vaše poletje, poletje lahkotnješega gibanja, novoodkritih ali ponovno odkritih potencialov in zmožnosti.

Vaje so primerne za vsakogar. Starost ali fizične zmožnosti niso ovira.

Dr. Moshe Feldenkrais med poučevanjem na treningu v San Franciscu (1975-1979)

KLASIČNI FELDENKRAIS

pričetek v septembru 2021

- 6 enournih delavnic

- 2 termina za vsako delavnico

- zvočni posnetek za lastno uporabo

Posamična lekcija 10 EUR

Cena paketa: 50 EUR

Delavnice bodo potekale preko spleta, oziroma platforme zoom, tako da za sodelovanje potrebujete računalnik z internetno povezavo in spletno kamero, oziroma opcijsko pametni telefon s kamero.