Obvestilo o zasebnosti

 Obvestilo posameznikom po 13. členu splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) glede obdelave osebnih podatkov

 

EVIDENCA UDELEŽENCEV NA LEKCIJAH OZAVEŠČANJA SKOZI GIB PO METODI FELDENKRAIS

Upravljavec zbirke osebnih podatkov: Feldenkrais pristop, somatsko izobraževanje, Aleš Terpinc s.p., Veniše 29a, 8273 Leskovec pri Krškem, tel. 041 331 453, e-pošta: info@feldenkrais-pristop.si.

Namen obdelave osebnih podatkov: S podpisano Izjavo o udeležbi na lekcijah ozaveščanja skozi gibanje (ATM®) omogočite podjetju Feldenkrais pristop, somatsko izobraževanje, Aleš Terpinc s.p., Veniše 29a, 8273 Leskovec pri Krškem, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebni podatki, ki jih zbiramo, so: ime, priimek, naslov, telefonska številka in elektronski naslov. Osebne podatke potrebujemo za obveščanje o izvajanju lekcij ozaveščanje skozi gibanje (ATM®). Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov: Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja (privolitev posameznika po določbi točke a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov).

Uporabniki osebnih podatkov: Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili.

Posredovanje osebnih podatkov : Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali mednarodno organizacijo.

Shranjevanje osebnih podatkov: Osebne podatke, zbrane na podlagi Izjave o udeležbi na lekcijah ozaveščanja skozi gibanje (ATM®), hranimo do preklica. Privolitev za obdelavo osebnih lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Informacije o pravicah posameznika: V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@feldenkrais-pristop.si ali po pošti na naslov: Feldenkrais pristop, somatsko izobraževanje, Aleš Terpinc s.p., Veniše 29a, 8273 Leskovec pri Krškem V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Feldenkrais pristop, somatsko izobraževanje, Aleš Terpinc s.p., Veniše 29a, 8273 Leskovec pri Krškem, ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu (naslov: Dunajska 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si, telefon: 01 230 97 30, spletna stran: www.ip-rs.si).

Leskovec pri Krškem, 20. 2. 2021                                                                                                                                            

Feldenkrais pristop, somatsko izobraževanje, Aleš Terpinc s.p.